Äntligen skåp!

Här länge tyckt om små skåp i olika storlekar, skåp som hängs på väggen med något annorlunda i. Ej att förväxla med nyckelskåp. Utan kanske till att ha något i att vara extra rädd om. I dessa skåp som ska hänga på väggen (men de kan också stå på ett bord eller ett större skåp) målar jag olika motiv från mina tavlor. När skåpluckorna stängs så syns bara hjärtat i hålet. Jag snickrar dom själv med träbitar som inte är för släta utan det ska synas lite struktur. På bilden finns fyra skåp och priserna ligger mellan 2000 - 3000 kr. Andra storlekar kan gå att specialbeställa. Beror på om det går få ihop med motivet:) Det minsta skåpet på bilden är 42 cm högt.

/Matttias

Kommentarer

Oljekritan sa…
Vilket jättecharmigt skåp!! Ett sådant kan man ha till allt! Roligt..Karina
De är underbara!
Att äga ett är en mycket het önskan.
Ni är otroligt kreativa både Du och Lisa! Alltid spännande att se vad som kommer efter att flitens lampa släckts.

Ha det riktigt bra o Kram från en bit bortåt vägen...

Lena.
Lisa sa…
Jag måste också göra ett inlägg att jag tycker Mattias skåp är helt under bara! ♥
/Lisa
Anonym sa…
Vad roligt att titta runt i eran blogg :) Jag letar mig runt efter konstbloggar och hittade hit. Ser ut att vara ett mycket mysigt Galleri och fina tavlor! jag kommer tillbaka/ Linda
Anonym sa…
Hej fina Mattias!
Kom o tänka på dig, när vi stog o pratade om lärare vi haft genom åren, och du var min favorit! är så glad för tavlan jag fick av dig. Jag hoppas att du mår riktigt bra och att allt i livet flyter på. Hoppas att vi en dag ses igen.
Många kramar Rebecca Lindoff (värnamo)

Populära inlägg