Porträttmåleri


Nu är det mycket som händer på Galleri Omberg - våra beställningar på grafiska porträtt har blivit riktigt populära! Men jag fick ändå för mig härom dagen att jag skulle måla ett "vanligt" porträtt. Ingen beställning - bara för egen del och för att det är så himla roligt.
Mitt allra första målade med enbart färgpennor!

/Lisa

Kommentarer

Anonym sa…
Wow, tummen upp! Jag ska beställa porträtt på mina barn av er senare i vår. Har tänkt att besöka er under konstrundan i år igen! Denna gång tar vi med oss goda vänner också som är såå nyfikna :) Ni är så duktiga och det talar vi gärna om för dem vi känner!
Så tills vi ses i vår följer jag bloggen...
Lycka till med allt ni skapar!

Hälsningar Annie S
Lisa sa…
Tack för finfina komplimanger :)
Ni är alla varmt välkomna på Konstrundan! (I år lite senare än vanligt, 2-5 juni).

Vad roligt att du vill beställa porträtt! Vi har lite info både här på bloggen och på hemsidorna, som du säkert sett. Och kommer du till Galleriet kan vi visa ännu mer bilder, i flera olika storlekar.

Så välkommen!
/Lisa
Anonym sa…
Det lär bli flera besök i sommar :)
Nu har min svärmor blivit så förtjust i ditt porträtt med färgpennor och vill ha ett eget såklart. Kanske blir en födelsedagspresent åt henne framöver! Hon har sedan tidigare en akvarell av dig och flera små fina tanke-tavlor av Mattias :)


Hälsningar Annie
Anonym sa…
Mycket imponerad av porträttet!
Hälsningar M
Madde sa…
Hej! vad anväder du för färgpennor? och vars köper du dem? är jätte sugen på att börja måla i färg med jag har ingen aning om vad jag ska köpa.

tack på förhand
Lisa sa…
Hej
Jag blandar olika typ av färgpennor hej vilt ;)
Ofta använder jag akvarellpennor, som jag då inte blöter upp, när jag tecknar. Gillar mjukheten och färgkvaliteten.
Ett litet tips jag kan ge är att köpa pennor som inte är för färgsvaga. I konstnärsaffärer kan du säkert få prova dig fram :) En bred variation av färger är också bra.

Jag handlar det mesta av mitt målarmaterial hos Westers Konstnärsmaterial i Jönköping. Det har ett bra utbud och framför allt är personalen så kunnig :)
Du hittar säkert bra ställen där du bor också.

Lycka till med tecknandet :)
/Lisa

Populära inlägg