London
Jag har nyligen varit i London och hälsat på en god vän. Vi har varit runt på en massa sköna platser och det har varit fantastiskt roligt! Det har verkligen varit en välbehövlig paus i från allt jobb som är och har varit. Jag har haft tid att njuta och av att inspireras, inte minst av min vän som även hon jobbar som dekorationsmålare och som förgyllare. Vi var på Camden Market, på blomstermarknad i Brick Lane, handlade på Atlantis Art - som har Europas största sortiment av konstnärsmaterial, och hade jag inte rest med enbart handbagage hade jag verkligen kunnat shoppa loss där! Likaså på Foyles i centrala London - en bokhandel i 5 våningar (!) med böcker för alla som snöat in på ett specialområde... Vi tog bilen till soliga Brighton och en tur ut på den engelska landsbygden och besökte Hever Castle and Gardens.


Tyvärr går dagarna alldeles för fort när man har roligt och nu är jag hemma och arbetar för fullt igen. Dock med påfylld energi och inspiration. Och London, dit reser jag snart tillbaka till!

/Lisa :)

Kommentarer

Anonym sa…
Ja, London kan man aldrig få nog av! Så roligt att bara kunna åka iväg sådär, ni måste ha ett så fritt jobb! Ingen chef som hänger över axeln och undrar om man är klar snart ;))
Önskar jag vågade ta steget ut till att vara min egen också. Jag följer eran blogg och ni inspirerar mig så mycket med er kreativitet och glädje i allt det varierande skapandet det ni gör. Stort tack för att ni delar med er av detta :)

Ha en fantastisk helg!// Smålands-Anna :)
Lisa sa…
Hej Anna
Så roligt att du uppskattar det vi gör!
Jag tycker och hoppas du vågar följa dina drömmar :)
Hoppas din helg också varit fantastisk

Kram Lisa
Anonym sa…
Jag såg att ni kommer ha en konstrunda snart. Jag och familjen med goda vänner är faktiskt på genomresa då och kommer avlägga endast ett exklusivt besök - och det blir självklart hos er!! Det kommer bli ett riktigt trevligt och efterlängtat besök!

Vi ses på konstrundan
Hälsningar Anna från Småland
Anonym sa…
Ja, London är lovely! Lyckliga du som precis har varit där, mycket att se för en konstnärssjäl som du.
Ta hand om dig
Kramar Tessan

Populära inlägg